Project Description

Garancija na kvalitet izvedenih radova.

HIDROIZOLACIJA REZERVOARA I BAZENA

U ponudi su hidroizolacioni sistemi na bazi polimer cemetnih premaza, epoksidnih premaza i sintetičke membrane. Izabraćemo najoptimalnije rješenje u skladu sa projektnim zadatkom, odnosno postojećim stanjem.

Kontakt info

Kako izabrati vrstu hidroizolacije?

Izbor hidroizolacije zavisi od toga da li se radi o neprohodnom, prohodnom ili zelenom krovu. Svaka od njih zahteva specifično rješenje . Zatim, da li se radi o novogradnji, rekonstrukciji ili sanaciji.  Niz faktora utiče na izbor rješenja.

Rezervoari pijaće vode

Hidroizolacija pitke vode u rezervoarima, koja je sigurna i odgovara  svim zdravstvenim kriterijumima, preko je potrebna, pogotovo ako se uzme u obzir sve veća zagađenost okoline. Stoga se projektanti, ali i privatni korisnici posvećuju razvoju i specificiranju ekoloških standarda u korišćenju hidroizolacionih materijala. Svi proizvodi moraju biti u skladu sa strogim pravilima  u direktnom kontaktu sa vodom.

Postrojenja za otpadne vode

Pored standardnih svojstava na  po pitanju pritiska vode, hidroizolacije rezervoara za otpadne vode moraju  biti otporne na hemijske agense. Najčešće se koriste dvokomponentni i trokomponentni premazi na bazi epoksidnih smola koji ispunjavaju tražene uslove.

Bazeni za plivanje

Pored standardnih svojstava na  po pitanju pritiska vode, rezervoari za otpadne vode moraju biti otporni na hemijske agense. Najčešće se koriste dvokomponentni i trokomponentni premazi na bazi epoksidnih smola koji ispunjavaju tražene uslove.